Infoa koulutukseen osallistujalle

Koulutuksiin ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Osaava Satakunnan koulutuksiin tapahtuu osoitteessa www.osaavasatakunta.fi Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Useimmissa koulutuksissa osallistujamäärä on rajoitettu. Tämän vuoksi koulutuksiin kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin. Jos koulutus on täynnä, kannattaa ilmoittautua jonoon. Päätös koulutuksen toteutumisesta tehdään ilmoittautuneiden määrän perusteella 1-2 viikkoa ennen koulutusta. Mahdollisesta koulutuksen peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille.

Koulutuspaikan peruminen

Muistathan perua koulutukseen ilmoittautumisesi hyvissä ajoin, mikäli olet estynyt osallistumaan koulutukseen. Tämä on erittäin tarpeellista, sillä koulutuksen toteutuminen ratkaistaan osallistujamäärän perusteella.  Koulutuksen ollessa täynnä, on tärkeää vapauttaa paikkansa jonossa seuraavalle. Ks. maksullisten koulutusten peruminen kohdasta ”Maksut”.

Koulutuspaikat ja -ajat

Koulutuksia järjestetään pääasiassa kouluvuoden aikana. Suurin osa koulutuksista on iltapäiväkoulutuksia, mutta tarjolla on myös kokopäiväkoulutuksia ja pidempikestoisia kursseja. Koulutukset on keskitetty Poriin, mutta järjestämme koulutusta myös muissa verkostossa mukana olevissa kunnissa.

Maksut

Osaava Satakunta –verkostossa mukana olevien kuntien sivistystoimialan henkilöstölle koulutus on maksutonta. Muiden kuntien sekä yksityisten palveluntuottajien henkilöstölle koulutus on maksullista. Koulutukset laskutetaan jälkikäteen. Lasku toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä mainittuun laskutusosoitteeseen.

Koulutukset on hinnoiteltu keston mukaan seuraavasti:

puolipäiväkoulutus 100e/osallistuja

kokopäiväkoulutus 150e/ osallistuja

Koulutusten hinnat on ilmoitettu myös koulutuskalenterista löytyvien koulutusesitteiden yhteydessä.

Maksullisten koulutusten peruminen:

Koulutuspaikkansa voi maksutta perua 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen veloitetaan 100% koulutuksen hinnasta. Tässä tapauksessa mahdollinen koulutusmateriaali toimitetaan osallistujalle sähköpostitse. Lääkärintodistusta vastaan osallistumisensa voi perua veloituksetta milloin vain. Lääkärintodistus tulee toimittaa Osaava Satakuntaan viimeistään viikko koulutuksen jälkeen.

Todistukset

Osaava Satakunnan koulutuksista voi tarvittaessa saada osallistumistodistuksen. Osallistumistodistus pyydetään koulutuksen jälkeen sähköpostilla sanna.kulha@pori.fi