Koulutukset 2018

Ilmoittautuminen koulutuksiin
Osaava Satakunnassa on tällä kaudella otettu käyttöön uusi ilmoittautumisjärjestelmä Hellewi, jossa samassa palvelussa on myös Porin kesäyliopiston ja Porin seudun kansalaisopiston koulutustarjonta.
Voit selata Osaava Satakunnan koko koulutustarjontaa (suora linkki alla) tai katsoa koulutuskohtaisesti tietoja klikkaamalla koulutuksen nimeä (kun linkki aktiivinen).
Linkeistä pääset ilmoittautumisjärjestelmään, jossa voit samalla kerralla ilmoittautua useampaan koulutukseen. Muistathan myös ilmoittaa esteestä, jotta paikkasi vapautuu seuraavalle! Lisätietoa koulutuksiin ilmoittautumisesta.


TULEVIA KOULUTUKSIA:

Osaava Satakunnan koulutukset (suora linkki koko tulevaan tarjontaan)

  • Herätys! Katse uneen – Opetus- ja oppilashuollon  henkilöstölle suunnattu asiantuntijaluento kouluikäisten lasten ja nuorten unesta, to 29.11. klo 14-16, Pori -> Siirtyy alkuvuoteen 2019, uusi ajankohta ilmoitetaan heti, kun se varmistuu!
  • Toiminnallisen oppimisen ja pelillisyyden iltapäivä Cedercreutzin museolla, ma 3.12. klo 15.15-18.15, Harjavalta. Yhteistyössä Harjavallan kaupunki.
  • Peruttu: Johdatus Aikamatkalle – Tutustuminen toimintamalliin ja sen työtapoihin varhaiskasvatuksessa, aamupäiväkoulutus, ma 10.12. klo 9-12, Pori
  • Peruttu: Johdatus Aikamatkalle – Tutustuminen toimintamalliin ja sen työtapoihin varhaiskasvatuksessa, iltapäiväkoulutus, ma 10.12. klo 13-16, Pori
  • Työhyvinvointi-ilta kieltenopettajille (sopii myös muille opettajille!), ti 11.12. klo 18-20, Pori
  • Johdatus shakkipedagogiikkaan C, ke 12.12. klo 13-16, Pori

Office365 työkalujen hyödyntäminen opetuksessa:

Katso myös Porin virtuaalikoulun tarjonta!

Kevät 2019:

 

Uusia koulutuksia julkaistaan pitkin vuotta – seuraa tarjontaamme!

Tervetuloa koulutuksiin!